Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

H Ally Michalka είναι σέξι και κάνει το σταυρό της

Η πιο χριστιανή ροκ σταρ στον πλανήτη είναι και σέξι μαζορέτα. Καιρός να την γνωρίσεις. Αφού κάνεις τον σταυρό σου.Παιδί είδωλο. Απόφοιτος της Μεγάλης της Disney σχολής. Καυτή μαζορέτα στο τηλεοπτικό Hellcates. Sexy sidekick της Emma Stone στο Easy A. Και, πλέον, συμπρωταγωνίστρια της Meg Ryan. Α που’σαι. Το στήθος της; Όλο δικό της.

Δεν πιστεύει στην θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου. Οτι προερχόμαστε δηλαδή από τους πιθήκους και ότι ο κόσμος έχει ηλικία μερικά εκατομύρρια χρόνια (και όχι μερικές χιλιάδες χρόνια, όπως διδάσκει η πίστη της). Αλλά, από την άλλη, διαθέτει φοβερούς κοιλιακούς, φαντασμαγορικό φυσικό στήθος και ένα ζευγάρι πράσινα μάτια που είναι καταδικασμένα να πρωταγωνιστούν σε ταινίες. Χμμ. Δύσκολη επιλογή. Να την αποθεώσεις ή να την διαγράψεις για πάντα από τον σκληρό σου (δίσκο, μην μπερδεύεσαι).

Ίσως αν δεις ένα από τα παρακάτω βίντεο από την θητεία της ως <πιο καυτή πεθαίνεις> μαζορέτα στο Hellcats (ένοχη τηλεοπτική απόλαυση, που κόπηκε μετά από δυο σεζόν), εκεί που προπονείται ιδρωμένη, φορώντας μόνο ένα κομμένο t-shirt, να πάρεις την σωστή απόφαση. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι δεν φταίει αυτή, αλλά οι γονείς της. Που και την έβαλαν στο κουρμπέτι από νωρίς (μόλις 11 χρονών, ως μοντέλο για διαφημίσεις) και δεν την άφησαν ποτέ να πάει σχολείο (είχε πάντα δασκάλους σπίτι).

Ίσως να σε εξιτάρει –γιατί με εμένα αυτό συμβαίνει- το γεγονός ότι αποτελεί κάτι σαν την Alanis Morissette του χριστιανικού ροκ, καθώς το ντουέτο με την αδελφή της Amanda (Aly & AJ), γνώρισε τέτοια επιτυχία ώστε βρέθηκε να κοσμεί μέχρι και κουτιά από corn flakes, ενώ δικά της χιτ έγιναν ο επίσημος ύμνος της κατασκήνωσης για χριστιανό-παιδα.

Ίσως επίσης είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ότι είναι και πρώην σταρ της Disney, αφού ο ρόλος που την έκανε γνωστή ήταν αυτός της Keely στο Phil of the Future (ήταν η πρώτη audition που πήγε, μόλις έβγαλε τα σιδεράκια της). Και, ως γνωστόν, από την Disney βγαίνουν οι μεγαλύτερες τσούλες. Σόρι. Στάρ εννοούσα και ζητώ ταπεινά συγνώμη από την Britney και την Christina.

Όσον αφορά το κατά πόσο διαθέτει ταλέντο, η απάντηση είναι <αρκετό>. Τουλάχιστον αυτό έχει αποδείξει στεκόμενη στο ύψος της (173 εκατοστά) δίπλα στην Emma Stone στο Easy A και στο Roommate δίπλα στην Minka Kelly. Ενώ στα προσεχώς της είναι και το Long Time Gone με την Meg Ryan. Που εννοείται πως δεν μας νοιάζει σαν ταινία. Αλλά αποδυκνύει ότι οι χολιγουντιανοί παραγωγοί την έχουν καταχωρημένη ως κινηματογραφική σταρ. Και όχι ως δευτεράντζα τηλεοπτική. Οπότε, που ξέρεις, μπορεί στο μέλλον –αφού πάρει άδεια από τον παστορά της- να καταδεχτεί να κάνει και κάποια γυμνή σκηνή. Πάντα λόγω ρόλου, όχι για να πάρουμε μάτι.

Μέχρι τότε, φαντάσου την να γυμνάζεται φανατικά (ειδικά τους κοιλιακούς της, για τους οποίους είναι περήφανη), να γράφει τραγούδια σε μια από τις 20 κιθάρες της και να πηγαίνει για σκοποβολή με το δίκανο ή το Magnum 22άρι που της ανήκουν (όπως κάνει από τότε που είναι 9 χρονών). http://www.men24.gr/ast/cov/al/alymichalka_p02_s.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: