Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τεστ για Γιουνάιτεντ στο «Ντα Λουζ»

Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του Champions League,  με αρκετά παιχνίδια να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Σίγουρα το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ισχυρή Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» για τον 3ο όμιλο συγκεντρώνει τα βλέμματα , ενώ στο πρώτο γκρουπ υπάρχουν τα δυνατά παιχνίδια Σίτι-Νάπολι και Βιγιαρεάλ-Μπάγερν!

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Η πανίσχυρη φέτος Μάντσεστερ Σίτι , που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League, φιλοξενεί στο …Νησί την Νάπολι. Οι «Πολίτες» θέλουν να ξεκινήσουν και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εντυπωσιακά, όπως έχουν κάνει άλλωστε και στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την μεριά τους οι «Παρτενοπέι» πάνε στην Αγγλία με στόχο πρώτα να διατηρήσουν το μηδέν και ύστερα να ψάξουν το γκολ. Πάντως διαθέτουν ποιοτική ομάδα και δεν αποκλείεται να κάνουν την ζημιά στην παρέα του Σέρχιο Αγκουέρο. Στο άλλο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ θα υποδεχθεί στο «Μαδριγάλ» την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση. Τα «Κίτρινα Υποβρύχια» θα έχουν κάποιες απουσίες, ωστόσο κανονικά θα παίξει ο Νιλμάρ. Οι Βαυαροί από την μεριά τους δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Άριεν Ρόμπεν που είναι τραυματίας.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον δεύτερο όμιλο, η Ίντερ ψάχνει …γιατρειά στην Ευρώπη και θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος της θα είναι η Τραμπζονσπόρ και οι «Νερατζούρι» που προέρχονται από την ήττα στο Παλέρμο, έχουν μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Μάλιστα εάν η Ίντερ δεν νικήσει τότε δεν αποκλείεται ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να αποχαιρετήσει πρόωρα το Μιλάνο. Η τουρκική ομάδα από εκεί και πέρα,  ως γνωστόν πήρε την θέση της Φενέρμπαχτσε στο Τσάμπιονς Λιγκ,  η οποία αποβλήθηκε από την διοργάνωση λόγω του σκανδάλου με τα «στημένα» παιχνίδια που ξέσπασε στην γειτονική χώρα και έτσι βρέθηκαν στους ομίλους! Στο άλλο ματς η Λιλ υποδέχεται στο «Μετροπόλ» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σίγουρα οι Γάλλοι είναι το φαβορί. Οι «λιλουά» έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Εντέν Αζάρ θέλουν τη νίκη, ενώ οι  Ρώσοι δεν έχουν στην διάθεση τους το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, Κεϊσούκε Χόντα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι στο «Ντα Λουζ». Εκεί η ισχυρή Μπενφίκα θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται σε …δαιμονισμένη κατάσταση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που είναι μια νέα ομάδα, προέρχονται από την εντυπωσιακή πεντάρα στην Μπόλτον για την Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά επιθυμία τους είναι να κάνουν κάτι ανάλογο και στο ξεκίνημα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την μεριά τους οι «Αετοί» ξέρουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά έχουν την ποιότητα να απειλήσουν τους Άγγλους. Το άλλο ματς του ομίλου παρουσιάζει μικρό ενδιαφέρον αφού η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Βασιλεία, υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Οτελούλ Γκαλάτι.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος στον 4ο όμιλο, όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο «Μάξιμιρ». Εκει η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο αφού είναι τιμωρημένος από την UEFA για τα περσινά του… κατορθώματα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Φυσικά η «βασίλισσα» θα στηριχθεί και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα προσπαθήσει να αποδράσει με το διπλό, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί. Ο  Άγιαξ από την μεριά του θα αναμετρηθεί στο «Άμστερνταμ Αρένα», με την ανανεωμένη Λιόν. Οι Γάλλοι θα παίξουν χωρίς τους: Κρις, Γκουρκίφ και Ταφέρ, ενώ ο «Αίαντας» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: