Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν φοβόμαστε, όλοι μπαίνουμε για να κερδίσουμε"

Ο Στέλιος Μαλεζάς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Τότεναμ με τον κεντρικό αμυντικό του "Δικεφάλου" να δηλώνει πως "δε χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα".

"Δεν φοβόμαστε, όλοι μπαίνουμε για να κερδίσουμε"
Αναλυτικά:
Για το τι φοβάται και τι θέλει: "Δε χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι πολύ δυνατοί αντίπαλοι και θα πρέπει να κερδίσουμε κάτι για το μέλλον".
Για το αν βλέπει υπεροψία από την Τότεναμ: "Οταν βρίσκεσαι σε μία μεγάλη αγγλική ομάδα δεν είσαι δεύτερη επιλογή. Από τη στιγμή που το κρίνει ο προπονητής όλοι είναι έτοιμοι. Δε νομίζω ότι κοιτούν υπεροπτικά αλλά σε τέτοιες ομάδες υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή".
Για το αν σκέφτεται τη συμμετοχή ή τη νίκη: "Ολοι μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση θέλουμε να το χαρούμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Και αν δεν κερδίσουμε να μη χάσουμε".
Για το αν φοβάται τον κακό ΠΑΟΚ ή την κακή Τότεναμ: "Το πρώτο που θα πρέπει να φοβόμαστε είναι να μην πιάσουμε το δικό μας στάνταρ απόδοσης. Από εκεί και πέρα αν η Τότεναμ πιάσει καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αν υπάρχει συνδυασμός των δύο που προαναφέρατε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα".
Για το αν έχουν αφήσει πίσω την ήττα απο τον Εργοτέλη: "Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά. Να ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι και να κοιτάμε το επόμενο γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το πράγμα και να ξεχνάμε το προηγούμενο αποτέλεσμα".
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: