Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Άμα φύγω, να δω τι θα κάνεις..."

Αυτό είναι το νόημα της αινιγματικής ανακοίνωσης του Βγενόπουλου. Στέλνει μήνυμα στον Τζίγγερ να σταματήσει τον πόλεμο αλλιώς "θα πρέπει να τα βγάλεις πέρα με τον κόσμο μόνος σου...".
"Άμα φύγω, να δω τι θα κάνεις..."
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην αινιγματική ανακοίνωση που εξέδωσε δεν κάνει λόγο ξεκάθαρα για αποχώρηση. Το αφήνει ανοιχτό ειδικά με το υστερόγραφο που στο τέλος αναφέρει ότι "ο Παναθηναϊκός δεν θα τελειώσει με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Θα υπάρξει και επόμενη μέρα…".
Νωρίτερα, πάντως είχε επισημάνει ότι δεν αντέχει άλλο τον πόλεμο λάσπης από τα ΜΜΕ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πως ξέρει ότι αυτή την αντιμετώπιση θα έχει και στο μέλλον, αν αναλάβει την ομάδα.

Επιχειρώντας, λοιπόν, να ερμηνεύσουμε και να "διαβάσουμε" αυτή την ανακοίνωση του Βγενόπουλου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για ένα μήνυμα - απειλή προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Και το οποίο αναφέρει ότι πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος λάσπης προς το πρόσωπό του για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, διαφορετικά θα πρέπει ο ίδιος ο Τζίγγερ να τα βγάλει πέρα μόνος του με τους οπαδούς.
"Σταμάτα τον πόλεμο, αλλιώς φεύγω και το κρίμα στον λαιμό σου", θα μπορούσε, δηλαδή, να λέει με άλλα λόγια ο Βγενόπουλος προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Εξάλλου, χθες το απόγευμα ο Βγενόπουλος είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα για να προχωρήσει η αύξηση, ενώ όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλάνο για τη νέα διοίκηση είναι σε πλήρη εξέλιξη.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: