Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«Να κατακτήσουμε τίτλους»

Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της χρονιάς εξέφρασε ο μέσος της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τονίζοντας ωστόσο ότι οι «Κανονιέρηδες» χρειάζονται χρόνο.
«Να κατακτήσουμε τίτλους»

Ο Αρτέτα, ο οποίος αποκτήθηκε τελευταία στιγμή από την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε: «Σε ένα σύλλογο σαν την Άρσεναλ θα βρίσκεσαι υπό πίεση και πρέπει να το χειριστείς και να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Σε κάθε σύλλογο που βρισκόμουν είχα πίεση, έτσι και εδώ δεν θα είναι διαφορετικά. Αλλά το να είσαι υπό πίεση είναι καλό, σημαίνει ότι ο κόσμος περιμένει κάτι από σένα. Νομίζω ότι έχουμε τους παίκτες για να γίνουμε καλοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα στους τομείς που μπορώ. Έχουμε πέντε ή έξι νέους παίκτες και θα είναι όλοι σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και νομίζω ότι πνεύμα της ομάδας είναι καλό, ο προπονητής είναι θετικός και ξέρουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή οπότε δεν πρόκειται να συμβεί από την πρώτη στιγμή, αλλά όταν έχεις την ποιότητα, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα.
Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε τίτλους και στην Έβερτον δεν είχα τη δυνατότητα να το κάνω. Θα την έχουμε εδώ. Η διαφορά του να κερδίσεις τίτλους ή όχι, μπορεί να εξαρτηθεί από πολύ μικρές λεπτομέρειες. Το σημαντικό είναι να φτάσεις μέχρι εκεί, γιατί αν το κάνεις, έχεις την ευκαιρία. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε κοντά».
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: