Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Χριστό δεν καταλαβαίνει, αλλά από λάσπη καταλαβαίνει!!

Ο Βγενόπουλος είπε στη συνέντευξη ότι "δεν καταλαβαίνω Χριστό εγώ απ' αυτά!" σε ό,τι αφορά τις επικοινωνιακές τακτικές αντιπάλων του. Στην ανακοίνωση, όμως, είπε ότι δεν αντέχει "τη λάσπη των ΜΜΕ".
Χριστό δεν καταλαβαίνει, αλλά από λάσπη καταλαβαίνει!
Ακόμη ένα μπαίνω-βγαίνω του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι γεγονός. Ο "Mr Mig" άλλα έλεγε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, αλλά λέει δύο ημέρες μετά στην ανακοίνωσή του, προκαλώντας ερωτηματικά για τις προθέσεις του κι προβληματίζοντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας.
Εμείς θυμηθήκαμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του όταν βροντοφώναξε ότι "δεν καταλαβαίνω Χριστό εγώ απ' αυτά!" αναφερόμενος στις επικοινωνιακές τακτικές εις βάρος του. Συγκεκριμένα, ο Βγενόπουλος έχει ερωτηθεί για το θέμα του Ερασιτέχνη και τους "Παναθηναϊκάρες" που δεν έχουν βοηθήσει. Τότε είχε απαντήσει ότι δεν πέφτει ποτέ θύμα των διάφορων επικοινωνιακών "τρικ".
"Του μετέφερα του Κίτσιου, όταν ήταν πρόεδρος, το αίτημα που είχα κάνει για έλεγχο και για άνοιγμα στον Ερασιτέχνη. Δεν το έκαναν, ακολούθησαν την επικοινωνιακή τακτική. Δεν καταλαβαίνω Χριστο εγώ απ' αυτά! Δεν πα να λένε που είναι οι Παναθηναϊκάρες...", είχε πει μέσα άλλα.
Τώρα, λοιπόν, ο Βγενόπουλος επικαλείται τον επικοινωνιακό πόλεμο για να αποχωρήσει (;) εκ νέου από τον Παναθηναϊκό. Τα συμπεράσματα δικά σας... 
πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: