Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Μαύρη κόλαση μας περιμένει!"

Φόβητρο φαίνεται πως αποτελεί για την Τότεναμ η έδρα του ΠΑΟΚ! Αγγλική ιστοσελίδα κάνει εκτενές ρεπορτάζ για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στην Τούμπα. "Θα δεχτούμε... ζεστό καλωσόρισμα!".
"Μαύρη κόλαση μας περιμένει!"
"Τα σπιρούνια ταξιδεύουν στην Ελλάδα για μόλις δεύτερη στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ανταποκριτής στην Ελλάδα με έχει διαβεβαιώσει, ότι θα δεχτούμε ένα 'ζεστό και ενδιαφέρον' καλωσόρισμα. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο του ΠΑΟΚ είναι γνωστή ως... Η Μαύρη Κόλαση!", αναφέρεται αρχικά στο αφιερώμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια, οι Άγγλοι θυμούνται τον αγώνα με την Μπεσίκτας: "Σκέφτομαι εικόνες της Μπεσίκτας, τον Οκτώβριο του 2006, όταν το τουρκικό στάδιο στην κυριολεξία χοροπηδούσε. Η συντριπτική πλειοψηφία των 28.000 φιλάθλων στο στάδιο της Τούμπας θα είναι πιθανότατα μίας παρόμοιας φύσης, όχι ότι περιμένει κάτι άλλο από μία ενθουσιώδη και εκφοβιστική ατμόσφαιρα, χωρίς σωματική απειλή".
Στο τέλος, ο ρεπόρτερ της Τότεναμ εκφράζει μεταξύ σοβαρού και αστείου την ελπίδα να επιστρέψει... σώος στο Λονδίνο: "Στους Έλληνες φιλάθλους αρέσουν τα πυροτεχνήματα και όσοι εξ αυτών που μένουν στο Λονδίνο προσπαθήσουν να μπουν στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, στον αγώνα του β' γύρου, θα μπορούσε να προσφέρει μία πρόκληση στην ασφάλεια! Ελπίζω να γυρίσω πίσω την Παρασκευή σώος και με μία ιστορίας νίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: