Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ: Στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι 11 πρώην για οφειλές!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγαν και πάλι οι έντεκα πρώην παίκτες του ΟΦΗ που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος, καθώς η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπείς στον μεταξύ τους διακανονισμούς.
Οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν πως δεν έλαβαν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου την δεύτερη δόση των οφειλομένων τους, τα οποία τους έχουν εκχωρηθεί μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και γι’ αυτό κινήθηκαν και πάλι νομικά.
Η προσφυγή επρόκειτο να εκδικαστεί την Τρίτη (6/11) όμως λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, εξέλιξη θετική για τον ΟΦΗ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει περιθώριο είτε μέχρι τον ορισμό της προσφυγής, είτε πριν βγει η απόφαση (περίπου τρεις εβδομάδες) να τακτοποιήσει το θέμα και να καταβάλλει το ποσό στους εν λόγω έντεκα παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση, ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι ορατός για τον ΟΦΗ.
Βέβαια, προκύπτει το ερώτημα πως από την στιγμή που έχουν κατατεθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ τα εκχωρητήρια στην Super League για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν τους εκχώρησε τα χρήματα που έπρεπε να λαμβάνουν τον Οκτώβριο από την δόση που είχε να πάρει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο η κρητική ομάδα.


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: