Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Παράπονα από Λίνεν!!

Παράπονα από Λίνεν
Παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα τους, κυρίως στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και στον Γιάννη Κοντοέ για τη συμπεριφορά του έκανε ο Έβαλντ Λίνεν στη χθεσινή προπόνηση, τονίζοντας παράλληλα πως η ιστορία με την απόφαση των παικτών να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι επηρέασε την αυτοσυγκέντρωσή τους.

«Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ήμασταν σαν... συνοδοί. Απλά τους συνοδεύαμε. Όπου πήγαιναν, πηγαίναμε δίπλα τους και τους κοιτούσαμε. Δεν πιέζαμε, δεν βγαίναμε στη μπάλα, δεν προσπαθούσαμε να την πάρουμε και να κάνουμε παιχνίδι. Και ήμασταν πολύ πίσω. Δεν είπα να είμαστε τόσο πίσω. Στο δεύτερο τουλάχιστον παλέψαμε. Δείξαμε λίγη μαχητικότητα», είπε ο Λίνεν στους παίκτες του κάνοντας κάποιες επί μέρους παρατηρήσεις ανά γραμμή της ομάδας.

«Δεν βοήθησε καθόλου τελικά αυτή η ιστορία με το ξενοδοχείο. Χάλασε την συγκέντρωσή μας στην προετοιμασία. Υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα και το σέβομαι και γι' αυτό σας είπα ότι σέβομαι την απόφασή σας, αλλά ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός, που άκουσε και τις απόψεις των Κοντοέ, Λαγού, Ρίκκα και Γκερέιρο για το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, έκανε παρατηρήσεις στον Γιάννη Κοντοέ, καθώς έκρινε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος στο ματς με αφορμή κάποια πειράγματα που έκανε στο πούλμαν καθ’ οδόν για το γήπεδο. «Όλη μέρα είσαι γέλια και αστεία και μπαίνεις στο ματς και έχεις τέτοια εικόνα. Αν είχες τέτοια συμπεριφορά, αλλά έμπαινες στο παιχνίδι και ήσουν αυτός που έπρεπε δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά αν μπαίνεις και έχεις τέτοια εικόνα, πάει να πει ότι σε επηρεάζει αυτό και δεν είσαι συγκεντρωμένος», του είπε και πρόσθεσε: «Σε σέβομαι και σε εκτιμώ, όμως δεν γίνεται να προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι και να κάνουμε σαν να είμαστε σε... παιδική χαρά. Δεν γίνεται να είμαστε όλο γελάκια και αστεία. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε ντέρμπι με το πούλμαν και να έχουμε τέτοιο κλίμα, λες και πηγαίνουμε στα μπουζούκια. Επειδή δεν αντέδρασα εκείνη τη στιγμή δεν σημαίνει ότι δεν ακούω και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αστεία, για να κάνουμε πλάκα, αλλά αυτά δεν είναι για όλες τις ώρες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: