Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ»

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ»
Απολύτως συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος διανύει τους τελευταίους μήνες του στους Θεσσαλονικείς.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου», ο πολλά υποσχόμενος νεαρός μπακ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους εγχώριους στόχους του «Δικεφάλου» και την προοπτική της Μπάγερ Λεβερκούζεν (δήλωσε άγνοια για το πότε θα μετακομίσει εκεί).


Αναλυτικά, όσα είπε στoν Χρήστο Ρομπόλη:

«Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάμε με μεγαλύτερες αξιώσεις».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν τα πήγαμε πολύ καλά και κάποια άλλα που τα πήγαμε καλά και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ελπίζω στην συνέχεια να τα πάμε καλύτερα».

Για τις βλέψεις του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα θα δείξει σε βάθος χρόνου αν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι από εκεί και πέρα θα δούμε στην συνέχεια».

Για τις ευκαιρίες που δίνονται στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Τα προηγούμενα χρόνια οι ελληνικές ομάδες δεν εμπιστεύονταν τα νεαρά παιδιά, φέτος μας δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουμε τι υλικό υπάρχει στην Ελλάδα και τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι στο χέρι μας. Τώρα ανήκω στον ΠΑΟΚ κι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Πέρυσι τον κ. Μπόλονι και φέτος τον κ. Δώνη. Μακάρι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Για την συνύπαρξη με τον Λίνο: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μαθαίνουμε από αυτόν, όπως από τον Πάμπλο Γκαρσία που είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στην ομάδα. Χρειάζονται οι ομάδες τέτοιους ποδοσφαιριστές για να έχουν ως παράδειγμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές κι ιδιαίτερα για μένα που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση με τον Λίνο κι έχει να μου μάθει πολλά».

Για το πότε θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Αυτό το γνωρίζουν ο ΠΑΟΚ και η Μπάγερ. Όσο θα βρίσκομαι εδώ θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα».

Για το στάδιο της προσαρμογής του, όταν μετακομίσει στη Γερμανία (τον Γενάρη ή το πιθανότερο το καλοκαίρι): «Είναι πολύ θετικό ότι ασχολούνται και δείχνουν ενδιαφέρον. Τους ανθρώπους αυτούς θα τους σεβαστώ και θα κάνω ό,τι μου πουν».

Για την απόκτησή του από την γερμανική ομάδα: «Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Γερμανία και είμαι πολύ ευτυχισμένος που με επέλεξαν να αγωνιστώ στη Bundesliga».

Για την προοπτική της Εθνικής Ανδρών: «Είναι το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή να κληθεί στην Εθνική Ανδρών. Είναι τιμή να αγωνίζεται με το εθνόσημο. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι έτοιμοι όποτε τους καλέσει ο κ. Σάντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: