Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Έπιασε πεντάδα η Γουέστ Μπρομ!!

Έπιασε πεντάδα η Γουέστ Μπρομ
Η Γουέστ Μπρομ του Στιβ Κλαρκ συνεχίζει να αποδεικνύει ότι έχει υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν!

Για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε 2-0 της Σαουθάμπτον και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αβαντάζ έναντι της Τότεναμ στη διαφορά τερμάτων!

Ο Πίτερ Οντεμβίγκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο «Χόθορνς», όπου οι νεοφώτιστοι πάλεψαν, αλλά «έπεσαν». Δύο γκολ του Νιγηριανού, έγραψαν την ιστορία του παιχνιδιού.

Στον πάτο της βαθμολογίας – μαζί με την ΚΠΡ – έμεινε η Σαουθάμπτον.

Το ματς:

Τα πολλά λάθη και οι χαμένες μπαλιές στο χώρο του κέντρου επέτρεψαν και στις δύο ομάδες να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, παίζοντας ανοιχτά. Η Γουέστ Μπρομ προσπαθούσε να βρει τον Σέιν Λονγκ για να πετύχει το στόχο της, αλλά πρωταγωνιστής ήταν ο Πίτερ Οντεμβίγκι. Στο 17ο λεπτό με ωραία προσπάθεια τροφοδότησε τον Γκέρα που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, όμως, ο Νιγηριανός άσος νίκησε τον Γκατσάνιγκα από κοντά για το 1-0. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει διπλασιάσει τα τέρματα των «baggies», αλλά στο ριμπάουντ που πήρε από σουτ του Λονγκ λίγο πριν το ημίχρονο, κόντραρε στον Σνάιντερλιν προτού κατευθυνθεί στην εστία των «Αγίων».

Με την έναρξη της επανάληψης, η Σαουθάμπτον έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Στο 50ο λεπτό, ο Ρίκι Λάμπερτ άφησε εμβρόντητο τον Φόστερ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, αλλά οι γηπεδούχοι, έκοψαν αμέσως τον αέρα των παικτών του Άντκινς. Στο 60ο λεπτό, ο Πίτερ Οντεμβίγκι έκανε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Λονγκ για να «κλειδώσει» τη νίκη για την ομάδα του! Το δεύτερο γκολ της Γουέστ Μπρομ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ουσιαστικά το ματς τελείωσε, όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι – προς τιμήν τους – πίεζαν μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Γιάκομπ, Ντόρανς (65’ Μπραντ), Μουλούμπου, Γκέρα, Λονγκ (71’ Λουκάκου), Οντεμβίγκι (83’ Φορτουνέ)

Σαουθάμπτον: Γκατσάνιγκα, Κλάιν, Γιοσίντα, Φοντέ, Φοξ (81’ Σο), Σνάιντερλιν, Σ. Ντέιβις, Ραμίρεζ (76’ Γκούλι), Λαλάνα, Λάμπερτ, Ροντρίγκεζ (76’ Μαγιούκα)

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/11

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 2-1
(3’ Φαν Πέρσι, 67’ Εβρά - 90’+5’ Καθόρλα)

Φούλαμ-Έβερτον 2-2
(7’ αυτ. Χάουαρντ, 90’ Σίντγουελ - 55’, 72’ Φελαϊνί)

Νόριτς-Στόουκ 1-0
(44’ Τζόνσον)

Σάντερλαντ-Άστον Βίλα 0-1
(57’ Αγκμπονλαχόρ)

Σουόνσι-Τσέλσι 1-1
(88’ Ερνάντεθ - 61’ Μόουσες)

Τότεναμ-Γουίγκαν 0-1
(56’ Γουότσον)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Κυριακή 4/11

ΚΠΡ-Ρέντινγκ 1-1
(66’ Σισέ - 16’ Γκορκς)

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 1-1
(67’ Σουάρες - 43’ Καμπάιγ)

Δευτέρα 5/11

Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 2-0
(36', 60' Οντεμβίγκι)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 10/11 (17:00)

Άρσεναλ-Φούλαμ
Έβερτον-Σάντερλαντ
Ρέντινγκ-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Σουόνσι
Στόουκ-ΚΠΡ
Γουίγκαν-Γουέστ Μπρομ
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή, 11/11

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (15:30)
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (17:00)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: