Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Καρατζιοβαλής: «Να εκμεταλλευτούμε το έπακρο την έδρα μας»

Για την προχθεσινή νίκη επί του Τυρνάβου, την δύσκολη συνέχεια, αλλά και για το σημαίνει Απόλλων Καλαμαριάς για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Καρατζιοβαλής στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο".

Για την νίκη κόντρα στον Τύρναβο τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι ήταν το προηγούμενο με τον Τύρναβο και νομίζω ότι δίκαια ήρθε η νίκη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ελπίζω ότι η συνέχεια για την ομάδα θα είναι ανάλογη των δύο πρώτων αγωνιστικών».

Ενώ για την συνέχεια της Football League και τους στόχους της ομάδας: «Το βασικό είναι να μην χάνεις. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το έπακρο την έδρα μας, γιατί οι αγωνιστικές είναι πολλές. Ήμασταν άτυχοι πέρυσι, ελπίζω ότι φέτος δεν θα συμβεί αυτό και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε την προηγούμενη σεζόν».


Ο πορτιέρο, εξήγησε και την φιλοσοφία της ομάδας: «Όταν είσαι σε μία ομάδα όπως ο Απόλλωνας θα πρέπει να έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Η φανέλα είναι "βαριά", ο κόσμος απαιτητικός και πρέπει να έχεις γνώση σε ποια ομάδα βρίσκεσαι».


Ενώ για την φετινή προσπάθεια της ομάδα σε αγωνιστικό, αλλά και διοικητικό επίπεδο, ανέλυσε: «Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης στην ομάδα. Έχουμε όλα τα στοιχεία όμως για να πρωταγωνιστήσουμε και να καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: