Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ενοχλήσεις ο Λάζαρος, αλλά πάει στη Ρώμη!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το πρωί της Τρίτης (6/11) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς με τη Λάτσιο.
Ο Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε μαζί με τους Σο και Μαρίνο, ωστόσο σε αντίθεση με τους άλλους δύο παίκτες, θα ταξιδέψει κανονικά για τη Ρώμη.
Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες. Στη συνέχεια οι παίχτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, στη μία συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν εναντίον της ΑΕΚ, ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης.
Στην άλλη ομάδα συμμετείχαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιδόθηκαν σε τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πίντο, Μπουμσόνγκ και Σισοκό.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Lazio, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ολίμπικο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της UEFA Europa League 2012/2013.
Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Πίντο, Σο, Μαρίνος, Ταμπάκης και οι Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: