Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

"Μπράβο, βρε παιδιά... "

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη έδωσε ο Πασιαλής, για την προσπάθεια που έκαναν εναντίον της Βέροιας και τα κατάφεραν...

"Μπράβο, βρε παιδιά... "
Τόνισε ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του εδώ και χρόνια αδικείται από διαιτητικές αποφάσεις:
«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς εξ’ αρχής. Βέβαια, μετά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς βρεθήκαμε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση τους, αλλά και για τη συγκινητική προσπάθεια που έκαναν. Θέλω να πω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη του. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών και αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Για τη διαιτησία: «Δεν έχω ακριβή άποψη για αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορώ να σταθώ στις κίτρινες κάρτες. Την προπερασμένη Κυριακή και εμείς παίξαμε με δέκα παίκτες, ενώ δύο σερί αγωνιστικές οι διαιτητές σφύριξαν πέναλτι εις βάρος μας. Θεωρώ ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είμαστε μια ομάδα που επί χρόνια αδικείται από διαιτητικές αποφάσεις. Αν υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται σίγουρα δεν είμαστε εμείς μέσα σε αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: