Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης αποφασίζει...

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη (6/11) τη Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας δέχεται ακόμα και τώρα προτάσεις για υποψήφιους που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση.
Η απερχόμενη διοίκηση ολοκληρώνει τη θητεία της στις 15 Νοεμβρίου και το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε επαφές με πολύ κόσμο προκειμένου να αποφασίσει ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση.
Βέβαιη είναι η παρουσία του Ζήση Βρύζα, από τη θέση του προέδρου όπως και σήμερα. Το ίδιο και της Μαρία Γκοντσάρεβα, στενής συνεργάτιδας του Σαββίδη, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου, αποτελεί τα μάτια του και τα αυτιά του στη Θεσσαλονίκη.
Ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη του ΔΣ θα λειτουργεί ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ διοικητικό ρόλο αναλαμβάνει ξανά ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μετά την εποχή-Ζαγοράκη στον Δικέφαλο του Βορρά.
Από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν ο 53χρονος επιχειρηματίας θα υλοποιήσει τη σκέψη του να ενεργοποιήσει τον Βασίλη Γκαγκάτση ή αν θα γίνει η έκπληξη με την επιλογή του Κύρου Βασάρα, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί μεταξύ πολλών άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: