Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Γκρέκο: «Ο Τοροσίδης αξίζει για τη Ρόμα»

Τις ευλογίες του σε πιθανή μετακόμιση του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα δίνει ο Λεάντρο Γκρέκο, καθώς σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα υποστήριξε πως θα τον συμβούλευε να πάει στους «τζιαλορόσι».
Ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού και πρώην της Ρόμα, μίλησε στην «Gazetta Giallorossa» για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την περίπτωση του Τοροσίδη. «Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει ποιότητα είναι δυνατός στην Ελλάδα και μπορεί να τα πάει καλά στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μου ζητήθηκαν πληροφορίες από τη Ρόμα. Θα τον συμβούλευα να αποδεχτεί, καθώς η Ρόμα είναι φανταστική και εκεί έζησα τα καλύτερά μου χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οσο για τη δική του εμπειρία στην Ελλάδα, επισήμανε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και επίσης πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Η ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με το ιταλικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν αισθάνεσαι αυτή την έλλειψη. Παίζουμε στην Ευρώπη, εδώ πολλοί είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και ζουν μόνο για την ομάδα».
Τέλος, για το αν του λείπει το Καμπιονάτο, ο Γκρέκο ανέφερε: «Μου λείπουν οι φίλοι μου και η Ιταλία. Από πλευράς ποδοσφαίρου νιώθω πολύ καλά εδώ. Έψαχνα μια ευκαιρία και ήθελα να είμαι μέρος μιας ομάδας που πραγματικά να πιστεύει σε μένα».


πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: