Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σου ερχόταν να σπάσεις την τηλεόραση!!

Σου ερχόταν να σπάσεις την τηλεόραση
Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει στο sday.gr για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και τους λόγους που ο αγώνας σου… ανέβαζε το αίμα στο κεφάλι.
Αυτό μάλιστα ήταν ματς για γερά νεύρα. Όχι όμως επειδή είχε αγωνία και σασπένς, αλλά γιατί αυτό το απύθμενα νωθρό τέμπο (και αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρου που παρέπεμπε σε ματς κατώτατων κατηγοριών) σου ανέβαζαν το αίμα στο κεφάλι. Προσπαθώντας να πείσεις ένα νέο παιδί να πάει στο γήπεδο, καλά θα κάνεις να πετάξεις γρήγορα από την... ταινιοθήκη του σπιτιού το dvd αυτού του αγώνα.

Νίκησε ο ΠΑΟ. Και λοιπόν; Τι να πεις; Τι να γράψεις; Ότι άρεσε; Θα γελάνε μαζί σου. Ότι «είχε ψυχή χιλίων λεόντων». Θα γελάνε δύο και τρεις φορές. Ότι έκανε «επαγγελματική νίκη»; Εκεί να δεις γέλιο. Ότι «ξεκίνησε η αντεπίθεση»; Θα σε αποδοκιμάσουν.

Δεν βλεπόταν ο ΠΑΟ, αυτή είναι η αλήθεια. Για την δε ΑΕΚ δεν αξίζει καν να μπεις στην διαδικασία να «κριτικάρεις». Να πεις τι; Το πολύ πολύ να πεις τα αυτονόητα, ότι αυτή η ομάδα όχι μόνο είναι για να πέφτει στην Β' εθνική, αλλά μπορεί ακόμα και να κινδυνεύσει να πέσει στην Γ' εθνική του χρόνου, αν δεν αλλάξει το ρόστερ της. Ούτως ή άλλως πολλά από τα ματς των δύο αυτών ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα ήταν κακοποιήσεις του ποδοσφαίρου. Σκεφθείτε όταν παίζουν η μία εναντίον της άλλης. Εκρηκτικό μείγμα...

Αν πρέπει ντε και καλά κάτι να ξεχωρίσεις αυτό το παιχνίδι, το μόνο που μπορείς να πεις είναι η διαπίστωση για πολλοστή φορά ότι ο Τοτσέ είναι ο πιο φιλότιμος παίκτης του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Απλώς σε αυτό τον ΠΑΟ, που ορισμένες φορές έχει παραταχθεί με τον (παίκτη που δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι θα διακρινόταν ακόμα και στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής) Φορναρόλι βασικό στην κορυφή της επίθεσης, δεν νοείται να μην ξεκινάει μονίμως βασικός ο Τοτσέ. Τουλάχιστον αυτός είναι επιπέδου Β' κατηγορίας Ισπανίας. Από κει ήρθε ο άνθρωπος. Τι να κάνουμε, εδώ που έφτασε η κατάσταση, κάτι είναι κι αυτό...


πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: