Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο «έλεγχος» των διαιτητών!!

Ο «έλεγχος» των διαιτητών
Καλές σε γενικές γραμμές, αλλά όχι… αλάνθαστες ήταν οι διαιτησίες στην ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με την αξιολόγηση που έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο Ατρόμητος-Πανθρακικός δεν είδα κάποιο λάθος. Η διαιτησία ήταν καλή. Είχαμε το επεισόδιο μεταξύ των συμπαικτών. Αν εκεί ξεφύγει το πράγμα, μπορεί ο διαιτητής ακόμη και να τους αποβάλει για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου».

«Στο Πλατανιάς-Κέρκυρα, το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν σωστό, αλλά ο παίκτης που το έκανε έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα γιατί η επόμενη κίνηση του παίκτη που το έκανε θα ήταν να σκοράρει».

«Στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή που έκανε ο Φετφατζίδης. Ο Βλαχοδήμος θα μπορούσε να κερδίσει ένα πέναλτι, αλλά έκανε δύο βήματα κι έπεσε μετά».

«Στο Ξάνθη-Λεβαδειακός δεν είχαμε τίποτα ιδιαίτερο. Αν ψάχνουμε να βρούμε από πού ξεκίνησε η φάση ή τι προηγήθηκε, δεν θα βγάλουμε άκρη. Η διαιτησία του Γιάχου ήταν καλή».

«Στο Αστέρας-ΠΑΣ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Πράγματα έγινε αυτό, αλλά ο βοηθός σήκωσε σωστά τη σημαία του για οφσάιντ».

«Στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ η διαιτησία του Κάκου ήταν καλή και δεν υπήρχαν προβλήματα».

«Νομίζω ότι το δεύτερο γκολ του Άρη απέναντι στη Βέροια είναι οφσάιντ, γιατί είναι μπροστά από τον τερματοφύλακα, κάνει κίνηση να βρει την μπάλα με το κεφάλι κι επηρεάζει την εξέλιξη της φάσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: