Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Γκέσιος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Για τη νίκη του Άρη επί της Βέροιας, αλλά και το γκολ που πέτυχε μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο", ο Γιάννης Γκέσιος ο οποίος εκθίασε τη δουλειά του τεχνικού διδύμου Πασιαλή-Μπουγιουκλή, αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο.


Για τη χθεσινή νίκη επί της Βέροιας: «Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι βαθμοί στις τελευταίες αγωνιστικές ήρθαν ανέλπιστα, τότε είναι ακόμη καλύτερο το συναίσθημα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν χωρίς άγχος , γιατί είχαμε ουσιαστικά το ρόλο του αουτσάιντερ, όμως με τη Βέροια, ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε».


Για την βελτίωση της ομάδας τόνισε: «Η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, οι προπονητές της ομάδας έχουν δουλέψει αρκετά με κάθε παιδί ξεχωριστά και έχει ανέβει η ψυχολογία μας».

Για το γκολ που πέτυχε σχολίασε: «Τη στιγμή που μπήκα στον παιχνίδι, μου είπε ο Κανούλας ότι ήρθε η ώρα να σκοράρω και όταν το έκανατο πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να του το αφιερώσω. Είμαστε και πολύ καλοί φίλοι».

Για τον Αγκάνθο υπογράμμισε: «Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα. Ο Αγκάνθο από τη στιγμή που ήρθε μας έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο γκολ. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής».


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, βλέπουμε ότι η ομάδα έχει αρχίσει και «ρολάρει». Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά και πιστεύω ότι έχουμε μέλλον».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: