Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Με Ντρογκμπά-Μπερμπάτοφ θα ήταν 2-0!!

Ο Γιώργος Μύρτσος είχε προβλέψει το διπλό της Μέταλιστ κι αυτό γιατί ο Σαββίδης δεν έφερε τους παικταράδες που έλεγε. «Τρομερός ΠΑΟΚ μέχρι το 40΄ λόγω Στέφενς»! Δυστυχώς είχα πει για διπλό και δικαιώθηκα, όμως το σκορ αδικεί τον ΠΑΟΚ γιατί στο ΠΡΩΤΟ ημίχρονο ήταν καλύτερος και δεν το περίμενα. Μη πει κανείς ότι ήταν κακή η Μέταλιστ και γι΄ αυτό έδειξε καλύτερος ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι έργο του Στέφενς και ο ΠΑΟΚ έπαιξε τρομερή μπάλα!
Αν δείτε με ποιους έπαιζε θα καταλάβετε γιατί είναι έργο του Ολλανδού. Ο Γεωργιάδης δεν υπήρχε πριν, όπως ούτε και ο Κίτσιου και στο κέντρο είχε τον Τζιόλη και τον Λούκας. Δηλαδή χωρίς υλικά, ανάλογα με εκείνα που είχε τάξει ο Ιβάν!
Πάντως ο ΠΑΟΚ για 40λεπτά ήταν τρομερός και ενθουσίασε όλα τα παοκια! Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι θέμα τύχης, αλλά ανικανότητας. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να ήταν 2-0 για πλάκα, καθώς η Μέταλιστ δεν είχε καν τελική, αλλά εδώ έρχεται το θέμα με τους ποιοτικούς παίκτες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο φάνηκε η ανωτερότητα των Ουκρανών και όσοι ξέρουν από μπάλα γνωρίζουν πως στο δεύτερο ημίχρονο φαίνεται ποιος είναι έτοιμος. Η Μέταλιστ ήταν 100% έτοιμη, ενώ ο ΠΑΟΚ ανέτοιμος και η άδεια Τούμπα έπαιξε το ρόλο της! Αλλά ο χθεσινός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου είναι δουλειά Στέφενς και πάνω σε αυτή την εμφάνιση πρέπει να μπουν οι βάσεις.
Οι παικταράδες θα τα έβαζαν!
Για να κάνεις κάτι στην Ευρώπη θες μεγάλους παίκτες. Ο Ντρογκμπά θα είχε κάνει γκολ τη φάση του Κλάους και ο Μπερμπάτοφ εκείνη του Γεωργιάδη. Εκεί είναι λοιπόν η διαφορά και ο Σαββίδης θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τρεις παικταράδες και να στηρίξει τον Στέφενς. Όταν λέω να στηριχτεί συμπεριλαμβάνω και την προστασία από τους δημοσιογράφους που θα προσπαθήσουν να τον φάνε...
Εμένα ο Ολλανδός μ' αρέσει και μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου είχε πει, όπως το ερμήνευσα εγώ, ότι: προτιμώ να έχω μικρούς παίκτες και να τους φτιάξω εγώ, παρά μεγάλους και να μην ακούνε τις οδηγίες μου. Έδειξε με αυτό το τρόπο πως ήρθε για να κάνει δουλειά και θα πρέπει να τον αφήσουν να την κάνει με ό,τι παίκτες και να έχει.
Τώρα όσοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τους Βούκιτς-Μούκιτς, Λούκας-Μούκας και τα λοιπά να κόψουν τα μεγάλα λόγια γιατί όλοι τους κρίνονται μέσα στο γήπεδο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: