Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μοιράστηκαν γκολ και… ημίχρονα!!

Στο 1-1 έμειναν Πανθρακικός και Βέροια, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Κομοτηνή. Ανησυχία στην ομάδα της Θράκης για τον τραυματισμό του Σαρακατσάνου.

Μοιράστηκαν γκολ και… ημίχρονα
Πηγή: (paratiritis-sports.gr)
Από ένα… ημίχρονο είχαν Πανθρακικός και Βέροια, στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στο ΔΑΚ της Κομοτηνής. Το πρώτο ανήκε στην ομάδα της Θράκης, η οποία είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζεκίνια στο 41ο λεπτό. Ωστόσο, στο 44’ ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Σαρακατσάνου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μακρυδημήτρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην. Πλέον, η Βέροια ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δοκιμάζοντας αρκετές φορές τον Σέρεμετ, ο οποίος αντικατέστησε τον Κουτσόπουλο, στην εστία του Πανθρακικού. Στο 70’, η ομάδα του Στεφάνοβιτς έφερε το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Μπάρμπα, με το 1-1 να μένει μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος (46΄ Σέρεμετ) , Τζάνης (65΄ Χρήστου) , Σαρακατσάνος (44΄ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ντιόγκο (83΄ Μπαϊκαρά), Ζεκίνια (86΄ Μαμούτ), Κάσες (86΄ Ζδράβος), Πόποβιτς (57΄ Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου (75΄ Καθάριος).

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες (62΄ Τζημογιάννης), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς (62΄ Βεργώνης), Σεκούντο (46΄ Ντα Κόστα), Μπαργκάν (46΄ Μπεν), Καλτσάς (80΄ Μπαβούκος), Μαντράγκοβιτς (72΄ Μάνος), Τραπ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: