Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μίτσελ: «Θέλουν χρόνο οι καινούριοι παίκτες»

Αυτό που προέχει για τον Μίτσελ τη δεδομένη στιγμή είναι οι δοκιμές και όχι τα αποτελέσματα στα φιλικά, όπως είπε μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν.

Μίτσελ: «Θέλουν χρόνο οι καινούριοι παίκτες»
Σε δεύτερη… μοίρα περνούν τα αποτελέσματα στα φιλικά, σύμφωνα με όσα είπε ο Μίτσελ μετά την ισοπαλία (2-2) του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε πως οι καινούριοι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστούν, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και κάνουμε πολλές δοκιμές. Αρκετοί καινούριοι παίκτες είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν. Επίσης, για πρώτη φορά παίξαμε με δύο επιθετικούς και θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό σύστημα. Δεν μας αρέσει που δεν κερδίζουμε, αλλά αυτό που προέχει είναι να δούμε τις δυνατότητες των νέων παικτών», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ.

Για το πότε περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμοι οι νέοι παίκτες: «Σιγά σιγά. Μερικοί είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο. Εμείς τη δεδομένη στιγμή θέλουμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για την αρχή του πρωταθλήματος ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με της Λίβερπουλ: «Είναι μεγάλη τιμή να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα και σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Γενικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς ένα τέτοιο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: