Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Υπέγραψε ο Δέδας!!

Ο Γιώργος Δέδας από την Τρίτη είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και για τη νέα περίοδο και το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

Υπέγραψε ο Δέδας
Αμέσως μετά, ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στους δημοσιογράφους.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατσίδης. «Με αυτή την υπογραφή, νομίζω ότι επιβεβαιώνουμε με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τη βεβαιότητα που έχουμε για τα καλά αποτελέσματα. Ξεκινώντας αυτή τη συνεργασία, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι όλα δε θα πάνε καλά.

Μία από τη σκέψη που είχαμε στο μυαλό μας ήταν ότι δεν μπορούσε τη φετινή χρονιά να μην υπάρξει συνεργασία με τον Δέδα. Αυτό έγινε, γιατί ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που δε συναντάς εύκολα στα ελληνικά γήπεδα».

Από την πλευρά του, ο ίδιος τόνισε πως: «Δεν νιώθω καινούργιος, αλλά σίγουρα νιώθω καλά. Έχω να πω ότι πέρυσι η ομάδα έπαιζε πολύ καλά. Ήταν συνέχεια στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας. Για κάποιο λόγο, που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, τελειώσαμε το πρωτάθλημα, αφήνοντας μία πικρία. Λένε ότι η τελευταία εντύπωση μετράει, αλλά εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Η περυσινή χρονιά μου έδωσε ένα κίνητρο για να μη σκεφτώ το ενδεχόμενο να μη συνεχίσω στον ΠΑΟΚ.

Το ότι ανανέωσα, αυτό σημαίνει ότι όλα είναι οργανωμένα και γίνονται κατόπιν σκέψης, στην ομάδα υπάρχει ένας τρόπος σκέψης, ένας επαγγελματισμός και δείχνει στους παίκτες ότι δε θα λείψει τίποτα και εντός και εκτός γηπέδου».

Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε επίσης:

Στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Οι σχέσεις μου με όλους στην ομάδα είναι πολύ καλή. Δε σκέφτομαι να τελειώσω σύντομα την καριέρα μου, αλλά, αν όλα πάνε καλά, γιατί να μη γίνει κι αυτό, δεν έχω πρόβλημα».

Στις ανανεώσεις που έχουν ήδη γίνει με άλλους παίκτες της ομάδας: «Δουλεύοντας με συμπαίκτες και φίλους, έχουμε ένα πλεονέκτημα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα, οι ανανεώσεις του Βαγγέλη και του Μιχάλη δείχνουν ότι η ομάδα ήταν ικανοποιημένη και φαίνεται ότι η ομάδα πιστεύει σε εμάς και υπάρχει μια ανταποδοτικότητα στις σχέσεις μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας κορμός παικτών στην ομάδα».

Στους τραυματισμούς που στοίχισαν στην περυσινή σεζόν: «Αυτό το κομμάτι της υγείας είναι κάτι που δεν μπορείς να προδικάσεις. Να μην ξεχνάμε, επίσης, αυτό που συνέβη με δύο παίκτες που ήταν βασικοί και στο τέλος της χρονιάς δεν μπορούσαν να παίξουν όπως θέλανε, όχι ότι δε θέλανε. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στην αρχή της σεζόν και για ένα μήνα παίζαμε χωρίς τον Χαραλαμπίδη, αλλά, όσον αφορά ότι έγινε στο τέλος, ακόμη κι έτσι, ο Λάζαρος παίζοντας για μεγάλο διάστημα με ένα πόδι είχε εξαιρετικούς αριθμούς, ενώ ο Τσαϊρέλης ψηφίστηκε μέσα στους τρεις πιο βελτιωμένους παίκτες».

Στον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες από την περυσινή χρονιά που έχουν συμβόλαιο και παίζουν σε αυτή τη θέση, όπως ο Κασελάκης και ο Χρυσικόπουλος. Αυτό, όμως, δεν είναι πρόβλημα, υπάρχει καλός ανταγωνισμός και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα».

Στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Euro Cup: «Το είχα ξαναπεί ότι όταν παίζεις στην Ευρώπη θα έχεις παραπάνω κούραση, αλλά αυτό σε αναγκάζει να είσαι πιο έτοιμος. Την προηγούμενη φορά που παίξαμε στην Ευρώπη αυτό βοήθησε την ομάδα. Ήμασταν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε μία διοργάνωση επιπέδου, όπως είναι το Euro Cup. Όποιο αποτέλεσμα και να έχεις είναι καλό για την ομάδα. Ελπίζω ότι η συμμετοχή μας θα προσεγγίσει καθαρά μπασκετικό κόσμο».

Στον Απόλλωνα Τσόχλα, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Ρέθυμνο: «Μου έχουν ζητήσει τη γνώμη μου κι έχω μιλήσει και για τα αγωνιστικά, αλλά και τον χαρακτήρα του και θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Είναι ένα εκπληκτικό παιδί και τον νοιάζει η ομάδα.

Έχει παίξει δύο χρόνια σε μια ομάδα που είναι σε καλό επίπεδο και παίζει καλό μπάσκετ, ενώ σουτάρει και καλά. Πιστεύω ότι, παρόλο που έπαιζε σε μια ομάδα που έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να μας βοηθήσει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: