Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ποδοσφαιρική πανδαισία και νίκη για τη Σίτι!!

Πετυχαίνοντας πέντε τέρματα και δεχόμενη τρία σε ένα ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μίλαν με σκορ 5-3 στον πρώτο ημιτελικό του Audi Cup στην «Allianz Arena».

Ποδοσφαιρική πανδαισία και νίκη για τη Σίτι
Με πολλή ενέργεια και τρομερή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αλλά με αρκετά κενά στα μετόπισθεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μίλαν με σκορ 5-3.

Οι «πολίτες» χρειάστηκαν μόλις 36 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, με τον Νταβίδ Σίλβα να κάνει το 1-0 στο τέταρτο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης, μετά από όμορφη συνεργασία των Χεσούς Νάβας – Στέβαν Γιόβετιτς.

Στο 19ο λεπτό, ο Μίκα Ρίτσαρντς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από διπλή προσπάθεια, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξάνταρ Κολάροφ έκανε το 3-0 με ωραίο σουτ. Χρειάστηκε να περάσουν 12 λεπτά για να υπάρξει αλλαγή στο σκορ, με τον Τζέκο να παίρνει το… όπλο του και να σκοράρει δις, στο 32ο και το 36ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Στέφαν Ελ Σαράουι μάζεψε λίγο τα πράγματα στο 38ο και το 39ο λεπτό. Στην πρώτη περίπτωση, ο «μικρός Φαραώ» νίκησε τον Χαρτ με... άτσαλο πλασέ, ενώ στη δεύτερη οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι σταμάτησαν περιμένοντας κάποιο σφύριγμα από τον διαιτητή και ο 20χρονος επιθετικός μείωσε σε 5-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αντρέα Πετάνια διαμόρφωσε το τελικό 5-3 με ωραίο σουτ.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, σημειώθηκαν αρκετές φάσεις, χωρίς καμία να καταλήξει σε τέρμα για κάποια από τις δύο ομάδες.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Audi Cup στο «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Σάο Πάουλο.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: