Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Επιτέλους… Μίλαν!!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τις φιλικές νίκες. Επικράτησε (και) του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1. Και μπορεί να μη θύμισε… Μίλαν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θύμισε τον καλό του εαυτό

Επιτέλους… Μίλαν
Ο τραυματισμός του τον κράτησε έξω στο φινάλε της σεζόν που τελείωσε. Σε αυτή που ξεκινά όμως, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δείχνει έτοιμος να ξαναρχίσει από ‘κει που είχε μείνει.

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών λοιπόν στο δεύτερο φιλικό του Παναιτωλικού -με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριά- το οποίο έληξε κι αυτό με νίκη 2-1 για τους Αγρινιώτες.

Αφού λοιπόν ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 13’ κι ο Βεσελίνοφ ισοφάρισε για τους Πόντιους, ο Πασάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 40’. Άλλωστε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος έκανε πολλές αλλαγές, ενώ δοκιμάστηκε και ο Αλβανός επιθετικός, Ματέου Σκρέτα, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Όπως και να ‘χει όμως, ο τεχνικός των Αγρινιωτών θα μπορεί να βγάλει πιο χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας με το -δυνατότερο- φιλικό που θα δώσει το Σάββατο ο Παναιτωλικός στη Νάουσα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Οι ενδεκάδες του Παναιτωλικού

Α’ ημίχρονο: Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Κούσας, Καλί, Μουμίν, Καλογέρης, Μπελόν, Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς

Β’ ημίχρονο: Τακίδης (75? Τηλεμάχου), Μύγας, Δάρλας, Σμίλτος, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Ιωάννου, Κουτσοσπύρος, Παπουτσογιαννόπουλος (65? Σκρέτα)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: