Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Επιτέλους νίκησε ο Μάρκος!!

Μετά από περίπου 6 μήνες(!) και 11 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Μάρκος Παγδατής κατάφερε να «σπάσει» την γκίνια στο τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Επιτέλους νίκησε ο Μάρκος!
Μεγάλη νίκη κυρίως από ψυχολογικής πλευράς για τον Μάρκο Παγδατή! Ο Κύπριος τενίστας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Ουάσινγκτον, επικρατώντας με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 6-4) του Λούκας Λάτσκο για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το νούμερο 44 στον κόσμο διανύει πιθανώς την χειρότερη περίοδο της καριέρας του, αφού μετρούσε 11 σερί ήττες στο tour(!), έχοντας να νικήσει από τον Φεβρουάριο στο Ρότερνταμ.

Και δεν ήθελε και πολύ να στραβώσει το παιχνίδι του με τον Σλοβάκο και να συνεχιστεί η κακοδαιμονία του, αφού έχασε το πρώτο σετ στο tie break. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Παγδατής βρήκε τις δυνάμεις και γύρισε τούμπα το ματς, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά, ύστερα από 2 ώρες.

Πλέον θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νισικόρι-Σοκ, με τον πρώτο να είναι το μεγάλο φαβορί και νούμερο δύο στο ταμπλό. Εκτός συνέχειας πρόωρα έμεινε ο κάτοχος του αμερικανικού τουρνουά, Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση τους τελευταίους μήνες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: