Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Την Τρίτη η παρουσίαση του Σαβιόλα!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της ότι θα παρουσιάσει την Τρίτη τον Χαβιέρ Σαβιόλα και μια ημέρα νωρίτερα τους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί.

Την Τρίτη η παρουσίαση του Σαβιόλα!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της ότι θα παρουσιάσει την Τρίτη τον Χαβιέρ Σαβιόλα και μια ημέρα νωρίτερα τους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Έχουν κάνει ανεπίσημα τα ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό. Ήρθε η ώρα, πλέον, να συστηθούν και στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στο κοινό της ομάδας μας. Ο λόγος για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου μας.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, το μεσημέρι, λοιπόν, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου τον Τζόελ Κάμπελ, τον Ρομπέρτο, τον Καρλ Μετζανί και τον Μάικλ Ολαϊτάν. Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 14:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του V’ammos, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μία ημέρα μετά, την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 14:00, ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα παρουσιαστεί από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.. Η παρουσίαση του Αργεντινού επιθετικού θα λάβει χώρα επίσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του εστιατορίου V’ammos, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: