Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Γήπεδα και λεφτά στο «τραπέζι»!

Τα επτά ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο έπεσαν στο τραπέζι στη συνάντηση εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ με τον Υφυπουργό αθλητισμού, αναζητώντας λύση.

Γήπεδα και λεφτά στο «τραπέζι»!
Επιχορήγηση και γήπεδα είναι τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ με τον Γιάννη Ανδριανό.

Τα επτά ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση απ’ τον Κώστα Παναγόπουλο και τον Βασίλη Σεβαστή αφορούν κυρίως την καταβολή των επιχορηγήσεων, αλλά και ο εξοπλισμός σταδίων και προπονητικών κέντρων.

Συζητήθηκε επίσης η απόσπαση καθηγητών φυσικής αγωγής, αλλά και η συμφωνία για συνέχεια συνεργασίας σε επίπεδο παίδων-κορασίδων.

Αναλυτικά τα επτά ζητήματα:

1.Τακτική Επιχορήγηση, σχετικά με το υπόλοιπο ποσό και την εκταμίευσή του.

2.Κλειστό στάδιο Παιανίας, για την άμεση προστασία των εγκαταστάσεων συντήρησης και απόδοσης προς χρήση μέχρι τον Δεκέμβριο.

3.Υλικοτεχνική υποδομή-εξοπλισμός σταδίων. Επισημαίνεται η φθορά των εγκαταστάσεων στο ταρτάν, στα στρώματα, σε εμπόδια, βατήρες και όργανα στα βασικά στάδια που χρησιμοποιούν οι πρωταθλητές μας, το ΟΑΚΑ, το Καυτανζόγλειο, ο Άγιος Κοσμάς και τα εθνικά στάδια Λάρισας, Σερρών και Τρικάλων.

4.Πανθεσσαλικό στάδιο, να εξοπλιστεί και να αξιοποιηθεί για την διεξαγωγή πανελληνίου και διεθνούς επιπέδου.

5.Προπονητικά κέντρα εθνικών ομάδων, στα οποία παρατηρούνται πολλαπλά προβλήματα φύλαξης, καθαριότητας, στεγανοποίησης, ψύξης, θέρμανσης, να δοθούν οδηγίες στις Διοικήσεις ώστε να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους προβλήματα.

6.Αποσπάσεις καθηγητών φυσικής αγωγής, να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος αριθμός αποσπάσεων που έχει ανάγκη η Ομοσπονδία.

7.Διακρατική συμφωνία με Κύπρο, αμοιβαία φιλοξενία αθλητών για προετοιμασία καθώς και η συνέχιση της συνάντησης παίδων-κορασίδων κάθε χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: