Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Ντόπες» σε Μαυρία!

Το ξύπνημα από τ’ όνειρο της Premier League κόστισε στον Χάρη Μαυρία. Τώρα όμως έγινε. Κι αφού θα μείνει οριστικά στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία του νεαρού.

«Ντόπες» σε Μαυρία
Ο Παναθηναϊκός (για οικονομικούς λόγους) ήθελε να τον δώσει. Ο ίδιος ο Χάρης Μαυρίας ήθελε πολύ να παίξει στην Premier League.

Και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το οριστικό «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ.

Ό,τι έγινε τώρα, όμως, δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Κι αφού ο νεαρός θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να του τονώσει την ψυχολογία. Όχι φυσικά για να τον «παρηγορήσει», αλλά για να του εξηγήσει πως παραμένει σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Στην επικοινωνία που είχε λοιπόν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τον παίκτη, τόνισε πως η ΠΑΕ είχε δεχθεί μεν την πρόταση της Σάντερλαντ, αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Κι αφού του τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν υπήρχε ανάγκη για τα χρήματα, δεν επρόκειτο να παραχωρηθεί, ξεκαθάρισε πως εξακολουθεί να θεωρείται απ’ όλους «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και το μέλλον του Παναθηναϊκού».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: