Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αντσελότι: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπέιλ»

Αντσελότι: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπέιλ» Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λος Άντζελες όπου βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης για φιλικά παιχνίδια.

«Είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να μιλήσω για τον Μπέιλ γιατί δεν είναι παίκτης μας. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Πάντως πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε», τόνισε –αρχικά- ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Μπέιλ μέχρι τώρα ποτέ καθώς, δεν συνηθίζω να μιλάω με παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου. Η ομάδα προσπαθεί να βρει μια λύση στην υπόθεση του Μπέιλ, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα», επεσήμανε ο Αντσελότι ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα που έφερναν τον Μόντριτς να επιστρέφει στην Τότεναμ ως μέρος της μεταγραφής του Μπέιλ.

«Δεν είναι αλήθεια τα όσα γράφονται για τον Μόντριτς. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και εννοείται ότι θα αγωνίζεται σε εμάς φέτος», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: