Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Έκανε λάθος ο Χακόμπο»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, σχολίασε στον Arena FM 89,4 την απόδοση του Χακόμπο στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Μέταλιστ, ενώ μίλησε και για την εικόνα που είχε από το ματς.
Αναλυτικά όσα είπε:
Αρχικά ανέφερε: «Είναι λάθος του Χακόμπο. αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Βγήκε γρήγορα γιατί πίστευε στον εαυτό του, αλλά ο Ντέβιτς είναι διαόλου «κάλτσα». Σούταρε κατευθείαν, ενώ είχε και άλλες επιλογές. Πήγε να πάρει τη μπάλα, ήταν σίγουρος ότι θα προλάβει. Μπορούσε να κάνει φάουλ αλλά πήγε καθαρά γιατί το πίστευε».
Για το παιχνίδι σχολίασε: «Ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, ανώτερη ποιοτικά και παίζουν πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν και μεγάλο προπονητή. Χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε τις 2-3 μεγάλες ευκαιρίες. Έγινε το πέναλτι, πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-1, πάλι προσπαθήσαμε στο δεύτερο αλλά ήταν δύσκολο. Σε μια ατυχή στιγμή που ανοίχτηκε η ομάδα ήρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε. Είχαμε τέσσερις ευκαιρίες από αυτές οι δύο 100% γκολ».
Για τον Κλάους: «Συνήθως ο Αθανασιάδης από εκεί τα κάνει γκολ. Δεν το έκανε και μετά η μπάλα τιμωρεί όπως και έγινε. Το 0-2 είναι πολύ δυσάρεστο για εμάς. Είναι δύσκολο αλλά όλα ανατρέπονται. Αυτοί το έχουν σίγουρο και εκεί μπορούμε να χτυπήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα μπουν χαλαρά. Έχουμε αποδείξει ότι και εκτός ξέρουμε να κερδίζουμε. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Θα είναι ώθηση για εμάς και για τα επόμενα παιχνίδια».
Για τους τερματοφύλακες: «Και ο Γλύκος έχει δείξει ότι είναι σταθερός, και ο Γιακουμής έχω ακούσει ότι είναι κάλος. Δεν έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ στους τερματοφύλακες. ο Χακόμπο από όσο τον έχω δει έχει φοβερά προσόντα. Πρέπει ίσως να είναι περισσότερο ήρεμος. Ο Γλύκος πηρέ ευκαιρίες και έχει δείξει ότι είναι σε φόρμα. μπορούν να σταθούν κάτω από τα δοκάρια».
Για τον Ιτάνζ: «Δύσκολο είναι να έχεις τρεις καλούς τερματοφύλακες. Φτάνουν αυτοί οι δύο που έχουμε και ο νέος θα πάρει την ευκαιρία του. Καλός ήταν αλλά πάρθηκε λόγω του τραυματισμού του Χακόμπο αν δεν κάνω λάθος. Μετά δόθηκε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: