Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Δυο συν κι ένα μείον για Ολυμπιακό!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» με τα συμπεράσματα από το φιλικό 2-2 του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν. Ο Μίτσελ έκανε τις δοκιμές του. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ήταν αρκετές. Και στο σύστημα, αλλά και σε πρόσωπα.
Από εκεί και πέρα, ακόμα κι από ένα φιλικό με αλλαγές επί αλλαγών, μπορούν να βγούνε μερικά συμπεράσματα.
Το ίδιο μείον…
Ο Ολυμπιακός, απέναντι σε μια ομάδα από την Β’ Γερμανίας, προβλημάτισε πάλι στην αμυντική του λειτουργία. Και δυο γκολ δέχθηκε, αλλά και αρκετές φάσεις στην εστία του γίνανε.
Ό,τι δοκιμές κι αν έκανε ο Μίτσελ, όσα πρόσωπα κι αν άλλαξαν στα μετόπισθεν, φάνηκε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα (κι έναν αμυντικό χαφ) ο Ολυμπιακός. Κι αυτό είναι για μια ακόμα φορά το μεγάλο του μείον. Η αμυντική του λειτουργία.
Εκρηκτικός και προκαλεί ρήγματα
Πάμε στα συν. Προσωπικά ξεχώρισα δυο. Το ένα είναι η παρουσία του Βάις. Η εκρηκτικότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, αλλά και οι κατά μέτωπο επιθέσεις και διεισδύσεις ήταν εξαιρετικές. Οι ενέργειές του δίνουν άλλο ρυθμό στα ματς και προκαλούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ειδικά απόψε ο Βάις είχε πολλά κέφια.
Με σλάλομ
Το δεύτερο είναι η παρουσία του Φετφατζίδη. Κυρίως στην προετοιμασία και τα φιλικά, αλλά και με την προσπάθειά του απόψε στο δεύτερο γκολ. Τέτοιες φάσεις, άλλωστε, έχει ανάγκη ο Φετφατζίδης για να πάρει ηθικό και να αποκτήσει καλύτερα πατήματα, έτσι ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Διεκδίκησε την μπάλα, λοιπόν, την πήρε δυναμικά, έκανε την ατομική προσπάθεια με σλάλομ και μοίρασε μπαλιά μισό γκολ.
Τι μπορούν σαν δίδυμο
Από εκεί και πέρα, Σαβιόλα και Τσόρι αγωνίστηκαν μαζί ελάχιστα λεπτά, αφού ο Ντομίνγκεζ αποχώρησε λίγο μετά την είσοδο του Σαβιόλα, οπότε δεν βγήκε συμπέρασμα. Θα δείξουν, δηλαδή, στα επόμενα παιχνίδια τι μπορούν να κάνουν ως δίδυμο, ο ένας στον ρόλο του… σερβιρίσματος και ο άλλος στον ρόλο του σκόρερ! Θεωρούνται, άλλωστε, δυο από τα μεγάλα όπλα του φετινού Ολυμπιακού. Ειδικά ο Σαβιόλα που έκανε το ντεμπούτο του.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: