Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Επίσημα «κίτρινος» ο Ιμπέ!!

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Τζον Ιμπέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα Θεσσαλονίκης.

Επίσημα «κίτρινος» ο Ιμπέ
Την απόκτηση του Τζον Ιμπέ ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Άρης. Ο 27χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη ρουμανική Παντούρι, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ikechukwu John Kingsley Ibeh. Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/04/1986) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο John Ibeh την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι (19 συμμετοχές και 8 γκολ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 με την -επίσης- ρουμάνικη Οτελούλ αγωνίστηκε και στους δυο πρώτους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βασιλεία και Μπενφίκα
».

«Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι πρόκληση στην καριέρα μου»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Τζον Ιμπέ, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: