Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Για πάντα στο κορμί του μια αξέχαστη στιγμή!!

Τατουάζ με τον πανηγυρισμό του Σέρχιο Αγουέρο έπειτα από το τέρμα κόντρα στην ΚΠΡ, που χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι το πρωτάθλημα του 2012, έκανε οπαδός των «πολιτών».

Για πάντα στο κορμί του μια αξέχαστη στιγμή
Απόγευμα, 13 Μαΐου 2012. Στο «Stadium of Light» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει την γηπεδούχο Σάντερλαντ με σκορ 1-0 και περιμένει στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι στο «Loftus Road» ώστε να πανηγυρίσει το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους παίκτες του, ωστόσο ο Σέρχιο Αγουέρο κάνει τη γιορτή… κηδεία.

Με γκολ του Αργεντινού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικρατεί με σκορ 3-2 της ΚΠΡ και συγχρόνως κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μετά από 44 χρόνια.

Ο Κουν, βγάζει τη μπλούζα του και κάνει τον δικό του γύρο του θριάμβου, με τους συμπαίκτες του να τον κυνηγούν για να τον αγκαλιάσουν.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή θέλησε να κρατήσει για πάντα «ζωντανή» ο Σίμον Φράνσις, οπαδός της Σίτι, ο οποίος στιγμάτισε το κορμί του με τον επιθετικό από το Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα ο Αγουέρο, κοινοποίησε τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας: «Είναι εκπληκτικό. Δείτε τι έκανε ο οπαδός της Σίτι, Σιμόν Φράνσις. Σ’ ευχαριστώ Σιμόν».







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: