Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η μπίλια στο κίτρινο…!!

Ο Άρης επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σκόραρε πάλι ο Μανιάς. Δείτε τα γκολ.

Η μπίλια στο κίτρινο…
Από ένα ημίχρονο είχαν ουσιαστικά οι δύο ομάδες με τους κίτρινους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους Ηπειρώτες ανώτεροι στην επανάληψη.

Ο Άρης μπήκε με επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι και μετά από ωραία προσπάθεια και ευθύβολο σουτ του Μανιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 στο 25ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου δημιούργησε και άλλες φάσεις αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και δημιούργησε φάσεις στην περιοχή του Άρη κασι συγκεκριμένα στο 52ο με τον Βίλα και δύο λεπτά αργότερα με τον Ίλιτς. Ωστόσο, στο 62ο λεπτό μετά από ασυνεννοησία με τον Αμπάρη ο Κολοβέτσιος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ταυτόχρονα τραυματίστηκε στη σύγκρουση με τον συμπαίκτη του…

Έτσι διαμορφώθηκε το 2-0 για τους κίτρινους, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αγκάνθο στο 85ο , όταν σε τετ α τετ επιχείρησε να πετύχει γκολ με ανάποδο ψαλίδι, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΠΑΣ μετά από τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Το χειροκρότημα από τους φίλους του Άρη πήρε ο Βελλίδης που αγωνίζεται πλέον στους Ηπειρώτες, καθώς στο 60ο λεπτό όταν αντικαταστάθηκε μπέρδεψε τους πάγκους και κατευθύνθηκε σε αυτόν των κίτρινων που ήταν η πρώην ομάδα του.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: