Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ball boy του… Δέλλα ο Θαναηλάκης! (pic)

Άλλοι τον έχουν πλέον συμπαίκτη. Άλλος τον έχει τεχνικό διευθυντή. Κι ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνέχισε την εκπληκτική ιστορία των «ball boys» στην ΑΕΚ, έχοντας συνοδεύσει ως τέτοιο τον… προπονητή του!

Ball boy του… Δέλλα ο Θαναηλάκης! (pic)
Είναι εκπληκτικό -όσο κι ενδεικτικό της σύνδεσης δυο… γενιών στη νέα ΑΕΚ- αυτό που συμβαίνει με τους νεαρούς παίκτες της. ΚΑΙ αυτούς που είχε ΚΑΙ αυτούς που έρχονται τώρα!

Προ ημερών λοιπόν είχε ανακαλυφθεί στιγμιότυπο του Νίκου Γεωργέα να συνοδεύεται στο παιχνίδι του Champions League με την Άντερλεχτ το 2006 από τον -10χρονο τότε και… συμπαίκτη του σήμερα- Τρύφωνα Κασβιρόπουλο.

Στη συνέχεια βρέθηκε κι άλλο ντοκουμέντο με τον «Φούλη» να κρατάει (σε άλλο ματς) από το χέρι τον -επίσης συμπαίκτη του σήμερα- Δημήτρη Γροντή. Όμως η σύμπτωση των ball boys δεν πιάνει μόνο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά και όλο το τεχνικό τιμ!

Κι εντάξει, πες ότι δεν είναι και τόσο περίεργο ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει μπει παρέα ως ποδοσφαιριστής στο γήπεδο με τον Χριστόφορο Ντούμπερετ. Ο μικρός προέρχεται (κι εκείνος) από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ακόμα κι ο Λάμπρος Θαναηλάκης όμως -που προέρχεται απ' αυτές του Παναθηναϊκού και υπέγραψε την Τετάρτη στην ΑΕΚ- έχει… παρελθόν με «Ενωσίτικη» μορφή:

Συνοδεύοντας -και φέρνοντας γούρι όπως αποδείχθηκε- στον Τραϊανό Δέλλα, λίγο πριν ο σημερινός του προπονητής μπει στο γήπεδο για το εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής με την Πορτογαλία στο Euro 2004! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: