Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η Ξάνθη και ο... ήρωας του 1821!!

Ήρωα της... ελληνικής επανάστασης του 1821 χαρακτηρίζει τον βοηθό Καρατζίκα η Ξάνθη και τον προτρέπει να μην χορεύει ταγκό (απ’ τη χαρά του), διαμαρτυρόμενη για το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του ΟΦΗ!

Η Ξάνθη και ο... ήρωας του 1821!
Νέα... εντυπωσιακή ανακοίνωση απ’ την Ξάνθη! Έστω κι αν πέρασαν αρκετές ώρες (σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις) απ’ το ματς με τον ΟΦΗ, οι ακρίτες διαμαρτυρήθηκαν επισήμως για το πέναλτι που καταλόγισε ο επόπτης Καρατζίκας στο 86’ υπέρ των Κρητικών που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η διοίκηση του ξανθιώτικου συλλόγου χαρακτηρίζει τον βοηθό του Καλογερόπουλου «ήρωα του 1821» και τον... προτρέπει να είναι πιο εγκρατής σε άλλες περιπτώσεις καθώς «μόνο ταγκό δεν χόρευε όταν έδινε το πέναλτι»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ – ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821

Σαν άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός στο 86’ αδράζοντας με θυμό, σθένος και αυταπάρνησητη σημαία του και τρέχοντας δεξιά κι αριστερά δίνει το αμφισβητούμενο πέναλτι. Σε ένα ματς που κρινόντουσαν πολλά, έδωσε το πέναλτι αυτό στο 86’, ο νεότερος ήρωας της ελληνικής ιστορίας, όταν εκατοντάδες ίδιες φάσεις σ’ αυτό το πρωτάθλημα της Superleague έχουν χαρακτηριστεί ακούσιο, είχε γυρισμένη πλάτη, μάζευε το χέρι, κοιτούσε αλλού κι άλλα πολλά και κανένας δεν ασχολήθηκε.

Σημ. 1: Έχουμε δει στο ποδόσφαιρο πολλά πέναλτι να δίνονται από τους επόπτες. Αλλά οι «εμφατικές» κινήσεις, μετακινήσεις και ο χαρακτηριστικός τρόπος που υπεδείχθη το συγκεκριμένο πέναλτι από τον Καρατζίκα, έμοιαζαν να έχουν το ίδιο πάθος με το πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχναν οι παίκτες του ΟΦΗ για να κερδίσουν το παιχνίδι, όπως ήταν και υποχρέωσή τους. Γνώμη μας είναι ότι ο κ. Καρατζίκας στις επόμενες αποφάσεις πέναλτι που θα υποδεικνύει θα πρέπει να είναι σεμνός, εγκρατής και σοβαρός στις κινήσεις και υποδείξεις του προκειμένου να μην υπάρχουν τέτοιες εικόνες σαν αυτές που είδαμε την Κυριακή.

ΜΟΝΟ ΤΑΓΚΟ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Σημ. 2: Ο «ήμαρτον» κ. Γεωργίου χθες στην εκπομπή του στο Action24, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται ότι έχουν βάλει την Ξάνθη στο σημάδι.» Εμείς απαντάμε: «Τι είναι αυτά που λέτε κ. Γεωργίου; Αποκλείεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: