Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Άγγιξε το θαύμα η Ντόρτμουντ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά με την ήττα 2-0 (Ρόις 24', 37') κατόρθωσε να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ - Μοιραίος ο Μκιταριάν για τους Γερμανούς

Το »φάντασμα» της «Βασίλισσας» κατέβηκε στο γήπεδο και το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να αισθάνεται τυχερό που κατόρθωσε να προκριθεί χωρίς να χρειαστεί να παίξει παράταση.

Άλλωστε με τις ευκαιρίες που έχασε η γερμανική ομάδα το αποτέλεσμα θα μπορούσε εύκολα να ήταν 4-0 και να μην έχει παράπονα κανείς!

Βέβαια η Ρεάλ έχει να λέει για την πρώτη χαμένη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν κατόρθωσε να σκοράρει με πέναλτι και ο Βάιντερφελερ απέκρουσε το σουτ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ο οποίος πάντως είχε γλιστρήσει λίγο πριν εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Στο 24' ο Μάρκο Ρόις εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό γύρισμα του Πέπε με το κεφάλι προς τον Ίκερ Κασίγιας κι αφού ξεπέρασε τον Ισπανό γκολκίπερ άνοιξε το σκορ.

Έπειτα από 13 λεπτά ο ίδιος παίκτης πήρε το... ριμπάουντ μετά από πλασέ του Λεβαντόφσκι στο δοκάρι της Ρεάλ κι έγραψε το 2-0 δίνοντας πολλές ελπίδες στους γηπεδούχους για να φτάσουν στην επική ανατροπή.

Η Ρεάλ έδειχνε να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, καθώς ηα πουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μην μπορεί να καλύψει το κενό του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται. Ο Χένρικ Μκιταριάν έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες και μπορεί να κριθεί ως ο μοιραίος της ομάδας του Κλοπ. Ειδικά η μία στο 55' ήταν... άχαστη καθώς πέρασε και τον Κασίγιας αλλά πλάσαρε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του αγώνα είχε πλασάρει άουτ από τη μικρή περιοχή.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει ανακουφισμένος μαζί με τους συμπαίκτες του και τον Μκιταριάν να κλαίει θυμίζοντας κάτι από... Κριστιάνο!

Πάντως είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, η Ρεάλ δεν θα έχει καμία ελπίδα στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ντόρτμουντ απέδειξε ότι παρά τις πολλές απουσίες, έχει ακόμα το μέταλλο της ομάδας που μπορεί να διακριθεί.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: