Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μπλαν: «Έπαιξε ρόλο η εμπειρία»

Μπλαν: «Έπαιξε ρόλο η εμπειρία»Η μεγαλύτερη εμπειρία της Τσέλσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν το στοιχείο το οποίο και της έδωσε την πρόκριση έναντι στην ομάδα του επεσήμανε ο Λοράν Μπλαν.

«Κατά τη γνώμη μου η διαφορά δεν ήταν μεγάλη. Θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει αλλά δυστυχώς για εμάς αυτή που το κατάφερε ήταν η Τσέλσι», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε:

«Κατά τη γνώμη μου οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά. Μετά από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν μικρές διαφορές στις δύο ομάδες αλλά δυστυχώς η Τσέλσι ήταν αυτή που έχει την εμπειρία συμμετοχής σε μια τόσο πολύ μεγάλη διοργάνωση κάτι που γέρνει υπέρ της τη διαφορά», τόνισε.

«Ειρωνικό για εμάς αλλά ξεκινήσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος παρά στο πρώτο. Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί, δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πλάγιο το οποίο μας έβαλε σε μεγάλους μπελάδες και έδωσε αυτοπεποίθηση στην Τσέλσι. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να ασκήσουν περισσότερη πίεση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε», ανέφερε ο Λοράν Μπλαν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: