Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«Φοράτε φανέλα που θέλει…»!

Ποιος είδε τον Τραϊανό Δέλλα και δεν φοβήθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟ Κρουσσώνα. Ο 37χρονος προπονητής ξέσπασε: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αυτή η φανέλα είναι βαριά»!

«Φοράτε φανέλα που θέλει…»!
Στα όριά του έφτασε ο Τραϊανός Δέλλας από την εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Ο Έλληνας προπονητής έχει κουραστεί να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες για τα αυτονόητα και στην ανάπαυλα της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ξέσπασε κατά πάντων, έχοντας πρώτα αναποδογυρίσει το κρεβάτι που χρησιμοποιείται για αποθεραπεία!

«Δεν θέλω να σας πω ούτε για τακτική, ούτε για τίποτε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αυτή η φανέλα είναι βαριά και θέλει αρχ… για να την φοράει κάποιος. Θα πρέπει να την ματώνετε σε κάθε ματς. Και εσείς δεν το κάνετε. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα. Το μόνο που θα σας πω είναι όποιος έχει αρχ…, να μπει στο δεύτερο ημίχρονο και να παίξει. Αυτό μόνο χρειάζεται. Τίποτε άλλο. Αφού δεν καταλαβαίνετε πως κανένας δεν θα είναι εδώ του χρόνου, δεν έχω να σας πω τίποτα», τους είπε μεταξύ άλλων και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την άλλη άκρη της Κρήτης.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν δόθηκε συνέχεια από την πλευρά του Δέλλα στη χθεσινή προπόνηση, την πρώτη μετά το παιχνίδι και προτίμησε να μην τους μιλήσει καθόλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: