Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μεγάλη εβδομάδα από… τώρα στον ΠΑΟΚ!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει Λεβαδειακού. Το μυαλό στη μεγάλη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, «ανάσες» από Γεωργιάδη.

Μεγάλη εβδομάδα από… τώρα στον ΠΑΟΚ
Μετά από το ρεπό της Τρίτης, στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Λεβαδειακό, για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει από τώρα τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» αναμένεται να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες του, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο κάποιου τραυματισμού που θα του κοστίσει στον δεύτερο ημιτελικό.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψουν το απόγευμα της Τετάρτης οι Κατσουράνης και Αθανασιάδης, οι οποίοι έλειπαν από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική. Παράλληλα, οι Στοχ και Χούσεν, που στην τελευταία προπόνηση ακολούθησαν ατομικό, θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: