Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Γκουαρντιόλα: «Είναι επικίνδυνο το σκορ του πρώτου αγώνα»

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του επαναληπτικού ματς ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γερμανία.

Γκουαρντιόλα: «Είναι επικίνδυνο το σκορ του πρώτου αγώνα»
Δεν θέλει εφησυχασμό ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα προημιτελικά του Champions League, διότι, όπως είπε, το σκορ του πρώτου παιχνιδιού είναι πολύ επικίνδυνο (1-1).

Από κει και πέρα, χαρακτήρισε τους «κόκκινους διαβόλους» έναν τεράστιο σύλλογο, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τέλος, θεωρεί πως δεν πρέπει να κάνουν τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης, διότι, όπως σχολίασε, τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι επικίνδυνο το σκορ του πρώτου αγώνα. Δεν νικήσαμε στην Αγγλία, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε τώρα. Είναι πολύ διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Bundesliga, την οποία έχουμε ήδη κατακτήσει και χάσαμε από την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική και είμαι δυσαρεστημένος.

Ξέρω και έχω μιλήσει με τους παίκτες για το τρόπο που θα παίξουν. Θα περιμένουν να χάσουμε την μπάλα και να βγουν στην αντεπίθεση γι΄αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβεί ό,τι και στο Μάντσεστερ.

Δεν έχω αμφιβολία για το πώς θα παίξουμε αύριο, αλλά έχω να επιλέξω από ένα σύνολο 14 ποδοσφαιριστών και το μόνο που ακόμα δεν ξέρω είναι το πού θα αγωνιστεί ο Λαμ, διότι θα εξαρτηθεί και από την κατάσταση των άλλων παικτών.

Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει δεν μπορείς να κάνεις λάθη διότι κοστίζουν. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να νικήσουμε, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό δεν πρέπει κανείς να το λησμονά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: