Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μαρτίνο: «Να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε»

Να βρει η Μπαρτσελόνα τον τρόπο για να νικήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας δεν έχει επικρατήσει φέτος θέλει την Τετάρτη ο Τάτα Μαρτίνο, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Μαρτίνο: «Να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε»
Τον τρόπο που θα νικήσει η Μπαρτσελόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί να βρει, στην αναμέτρηση της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Champions League, ο Τάτα Μαρτίνο, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Συν τοις άλλοις, μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ντιέγκο Κόστα στο αρχικό σχήμα των «ροχιμπλάνκος» και το κατά πόσο έχουν προετοιμαστεί γι' αυτό, ενώ θεωρεί πως αν η ομάδα του καταφέρει να σκοράρει πρώτη, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, διότι η Ατλέτικο είναι ένα σύνολο που αγωνίζεται καλύτερα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, παίζοντας με μία ομάδα που έχει πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από εμάς και δεν έχουμε νικήσει φέτος. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να νικήσουμε, αλλά η Ατλέτικο δεν είναι ένας αντίπαλος που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Εμείς προετοιμαζόμαστε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ντιέγκο Κόστα, οπότε αν παίξει δεν θα είναι έκπληξη για εμάς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι πιστεύω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό ματς γιατί η Ατλέτικο έχει την τάση να είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Και η μόνη διαφορά στο παιχνίδι με την Ρεάλ με εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας είναι ότι στο πρώτο νικήσαμε.

Από κει και πέρα, για τον Μέσι έχω να πω ότι είναι λογικό για έναν παίκτη τόσο μεγάλου επιπέδου κάθε φορά που δεν παίζει καλά να τραβάει την προσοχή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: