Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«Ερυθρόλευκο» αφεντικό!

Μήνυμα... Σούπερ Λίγκας έστειλε με το καλημέρα ο Ολυμπιακός Βόλου! Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μεγάλο διπλό στο ντέρμπι κορυφής επί της άτυχης Κέρκυρας (2-1) και πάνε φουλ για άνοδο.

«Ερυθρόλευκο» αφεντικό
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε... ήδη τη δουλειά του. Στην πρεμιέρα των πλέι οφ στη Football League και στο ντέμρπι των δύο πρωτοπόρων, οι Βολιώτες απέδρασαν απ’ την Κέρκυρα με σκορ 2-1 κόντρα στην τοπική ομάδα κι έδειξαν πως τίποτα δεν τους σταματά για την άνοδό τους στα... σαλόνια.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν με δύο γκολ, χάρη στα τέρματα των Καπετάνου και Γκούρμα. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους Φαίακες που αν και αρχικά είχαν δοκάρι με τον Καραδέμητρο, στο 39’ ο Σουάνης μείωσε το σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον.

Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος των νησιωτών. Διότι παρά την πίεσή τους, παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, οι δύο πιο κλασικές τους στο δεύτερο μέρος σταμάτησαν ξανά στο δοκάρι του Ολυμπιακού! Τόσο ο Σουάνης, όσο κι ο Μπαλντοβαλίεφ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εις βάρος της ομάδας τους κατάσταση, σημαδεύοντας στο... σίδερο της αντίπαλης εστίας, κάτι που δεν άλλαξε το 1-2, με την ομάδα του Κοκότοβιτς να παίρνει το τρίποντο και να ξεκινά εντυπωσιακά το νέο... μίνι πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: