Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«Βλέπει» Μόζντζεν ο Παναθηναϊκός!

Τον 23χρονο δεξιό μπακ της Λεχ Πόζναν, Ματέους Μόζντζεν «τσέκαρε» ο Νίκος Νταμπίζας σε ταξίδι που έκανε στην Πολωνία. Εξακολουθεί να αρέσει ο Γκάλο, «έλαμψε» ο Γιαννιτσάνης στο φιλικό με τον Ηλυσιακό.

«Βλέπει» Μόζντζεν ο Παναθηναϊκός
Την προεργασία για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ο Νίκος Νταμπίζας. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής κάνει ταξίδια ανά την Ευρώπη. Σε ένα εξ’ αυτών, στην Πολωνία, τσέκαρε και σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του για τον Ματέους Μόζντζεν.

Πρόκειται για τον 23χρονο δεξί μπακ της Λεχ Πόζναν, τον οποίο ο Νταμπίζας παρακολούθησε στο παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το πρωτάθλημα και φαίνεται σε πρώτη φάση να άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Ο Πολωνός άσος αγωνίζεται στην εν λόγω ομάδα απ’ το 2009, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και φυσικά έχει «γεμάτες» χρονιές. Φέτος μετράει 26 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει δις.

Το συμβόλαιό του με την Λεχ Πόζναν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και φαίνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, κάτι που είχε δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι «πράσινοι» πάντως δεν βιάζονται να καλύψουν την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Πολύ ψηλά στη λίστα παραμένει ο Γκάλο που κάνει εξαιρετική σεζόν ως δανεικός απ’ την Μπράγκα στον Παναιτωλικό και φαίνεται πως αποτελεί τον «εκλεκτό». Στο θέμα αυτό υπάρχει αναμονή, καθώς στον Παναθηναϊκό περιμένουν με τον καιρό ο πορτογαλικός σύλλογος να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις του, προκειμένου να είναι πιο πρόσφορο το έδαφος για μια πρόταση.

Φιλικό με... λάμψη Γιαννιτσάνη

Τη φιλική νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηλυσιακό, στο Κορωπί. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο μικρός Γιαννιτσάνης, που προ ημερών είχε κάνει το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα με την πράσινη φανέλα. Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά απ’ τις ακαδημίες, καθώς και στους Ζέκα, Σίλντενφελντ που δεν είχαν παίξει με τον Λεβαδειακό, λόγω τιμωρίας. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τούντορ.

Η σύνθεση του τριφυλλιού: οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σίλντεφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ζέκα, Δώνης, Τούντορ, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Αποστολόπουλος. Έπαιξαν και οι Κάσσας, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος, Μπαλμπόα και Αναστασόπουλος.

Η προπόνηση όσων δεν συμμετείχαν στο φιλικό διεξήχθη κανονικά, χωρίς απρόοπτα. Τα προβλήματα που παραμένουν είναι δύο, με τους Ντίνα και Μπαϊράμι να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα, αφού δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματά τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: