Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σιμεόνε: «Ένα από τα μεγαλύτερα ματς στο Champions League»

Ως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στο Champions League χαρακτήρισε το ματς ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα ο Ντιέγκο Σιμεόνε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Σιμεόνε: «Ένα από τα μεγαλύτερα ματς στο Champions League»
Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ματς στο Champions League, όπως υποστήριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Επιπλέον, ο τεχνικός των «Ροχιμπλάνκος» υποσχέθηκε πως θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του παιχνιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αρχισκόρερ της ομάδας, Ντιέγκο Κόστα, για τον οποίο είπε πως αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και τη θέση του θα πάρει ο Άντριαν Λόπεζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Υπάρχουν κάποια γήπεδα που μπορούν να σου δώσουν τεράστια ώθηση και το «Βιθέντε Καλντερόν είναι ένα από αυτά. Είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο Champions League.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν παίζει τόσο μεγάλο, διότι η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά και αυτό το είδαμε και στο ματς με την Ρεάλ που έβαλαν τέσσερα γκολ. Έχουν συνηθήσει να παίζουν σε τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδια.

Όσο για τον Ντιέγκο Κόστα, αν δεν είναι στο 100% θα είναι στον πάγκο και θα στην ενδεκάδα θα ξεκινήσει ο Άντριαν Λόπεζ, ο οποίος ξέρω ότι θα δώσει τα πάντα.

Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε ένα rotation, διότι είναι αναγκαίο, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: