Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μέσα ο Περπέρογλου, έξω ο Πρίντεζης!

Ο Στράτος Περπέρογλου θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, όχι όμως και ο Γιώργος Πρίντεζης. Συστάσεις από την ΚΑΕ στον κόσμο.

Μέσα ο Περπέρογλου, έξω ο Πρίντεζης
Για δεύτερη συνεχή μέρα ο Στράτος Περπέρογλου προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον «εμφύλιο» της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του Top 16.

Αντίθετα, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και δεν πρόκειται να πιεστεί για να προλάβει, καθώς ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς για τα play offs της Ευρωλίγκας. Έτσι ο Ντάνστον θα αγωνιστεί ξανά για αρκετή ώρα στο «4» και θα μοιραστεί την ευθύνη της θέσης με τον Πέτγουεϊ.

Στο μεταξύ, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένονται συστάσεις προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Πέμπτη στις κερκίδες του ΣΕΦ. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τη Δευτέρα (μέσα σε πεντέμισι ώρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν) και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα που θα επιφέρουν τιμωρία της έδρας εν όψει των προημιτελικών. Μην ξεχνάμε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι υπότροποι, καθώς για επεισόδια στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ μετά το επεισόδιο του Μπέγκιτς με τον Μενσά-Μπονσού είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: