Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υπερήφανος για τους παίκτες του ο Κλοπ!!

Μπορεί η Ντόρτμουντ να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Υπερήφανος για τους παίκτες του ο Κλοπ!
Μπορεί η Ντόρτμουντ να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε ως παράδειγμα τι του μετέφερε ένας από αυτούς αμέσως μετά τη λήξη…

«Όταν έδωσα τα χέρια με τον Σούμποτιτς μετά το παιχνίδι, μου είπε το πόσο χαρούμενος και υπερήφανος είναι που ανήκει σε αυτή την ομάδα… Έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Κλοπ και συνέχισε:

«Απλώς πρέπει να βγάλετε ένα βίντεο και να το δώσετε σε όλες τις ομάδες που έχουν χάσει 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες μου ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην μπορέσαμε να το δείξουμε αυτό στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη αλλά σήμερα ήμασταν σε θέση να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο 100%. Ήμαστα ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα σήμερα. Η εμφάνισή μας ήταν τόσο καλή που δεν έχω να κάνω καμία παρατήρησε σε κανέναν», τόνισε ο Κλοπ και κατέληξε…

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. Και φυσικά μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλα τέρματα και να έχουμε προσφέρει στους οπαδούς μια εκπληκτική νύχτα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: