Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μόγες: «Στόχος να φτάσουμε στον τελικό»

Αποφασισμένοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκλείσουν την Μπάγερν Μονάχου και να φτάσουν στον τελικό του Champions League, όπως υποστήριξε ο Ντέβιντ Μόγες.

Μόγες: «Στόχος να φτάσουμε στον τελικό»
Στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να αποκλείσει την Μπάγερν Μονάχου και να φτάσει στον τελικό του Champions League, όπως υποστήριξε ο Ντέιβιντ Μόγες με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στον Γουέιν Ρούνεϊ και στην ένεση που έκανε προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να νικήσουν τους Γερμανούς, για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:

«Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και θα κάνουμε τα πάντα για παρουσιαστούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στο τελικό.

θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και οι παίκτες είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Είναι σαν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο δεύτερο μισό. Πρέπει να δείξουμε το πνεύμα που δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι και να υπερασπιστούμε την παρουσία μας στο θεσμό, η οποία είναι πολύ καλή.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε ένεση για να παίξει, αλλά το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Ήταν αποφασισμένος να αγωνιστεί και θα είμαστε τρελοί αν του επιχειρούσαμε να του στερήσουμε αυτήν την ευκαιρία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: