Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Εξίσου σοβαρό με τα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ θέλει να δει τον Ολυμπιακό και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Νοκ άουτ ο Καββαδάς.

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια σοβαρότητα»
Χωρίς τον Βασίλη Καββαδά, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα β’ βαθμού στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αλλά με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να προπονείται κανονικά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τρίτο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει από την ομάδα του τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη (18:00) να παρουσιάσει εξίσου καλό πρόσωπο με τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ και να φτάσει στους τελικούς με 3-0. «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε και τα δύο πρώτα ματς της σειράς των ημιτελικών. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που πάντα οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Είμαστε σίγουροι πως ο Πανιώνιος θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, αλλαγμένο προς το καλύτερο και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι' αυτό», δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον με τη σειρά του είπε: «Ό,τι έγινε στα πρώτα δύο παιχνίδια αποτελεί παρελθόν και έχουμε σταματήσει να το σκεφτόμαστε. Σίγουρα κάναμε πολλά πράγματα σωστά σε αυτά τα δύο ματς, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Ο Πανιώνιος σίγουρα θα αντιδράσει και εμείς θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που θα μας βάλουν στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: